Restaurant

Eten bij Partycentrum St. Frans in Wijchen

In onze bistro serveren we diverse vers bereide gerechten. Kwaliteit en versheid is belangrijk, maar ook de prijs zodat uit eten gaan toch nog betaalbaar blijft.

Dus laat uzelf verrassen met een van onze heerlijke gerechten of combineer het met een van onze bowling arrangementen. Heeft u een diner voor een grote groep? Ook dit is altijd in te vullen, neem geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Lunch is ook mogelijk op aanvraag.

Lunch

Er even lekker tussenuit in het weekend of gewoon doordeweeks? Dat doe je met een lunch in onze bistro. De keuze is reuze!

Borrel

Na een potje bowlen even lekker borrelen? Met onze borrelhapjes kunt u zich uren vermaken aan onze bar of in onze restaurant!

Diner

Eerst genieten van een heerlijk diner en vervolgens uw kunsten laten zien op de bowlingbaan? Dat kan met onze arrangementen!

Restaurant Wijchen

Bij Partycentrum St. Frans in Wijchen kunt u genieten van heerlijke vers bereide gerechten. Van een entrecote tot spareribs en van verse frieten naar gourmetten. Met onze arrangementen combineert u het bowlen met een hapje en een drankje in onze bistro.  In onze bistro geniet u van woensdag t/m zondag! Zien we u snel in onze bistro in Wijchen?