Three Bees

Three Bees Wijchen

 

 

 

Bij de Three Bees kunt u terecht voor al uw feesten en partijen, maar ook voor een heerlijke bowlingavond, een hapje eten of een gezellige avond aan onze bar. 

Voor uw feesten en partijen hebben we diverse zalen te huur. U kunt deze gebruiken voor feesten, bruiloften, vergaderruimtes, voor workshops en nog veel meer. De zalen kunnen tot wel 800+ man kwijt!

Daarnaast hebben we een heerlijke bistro bij Three Bees waar u kunt genieten van heerlijk lunch en diner gerechten. Alle gerechten worden vers bereid en komen met kwaliteit. Hier kunt u allemaal van genieten voor een fijn prijsje. U kunt de bistro ook combineren met een van onze bowlingarrangementen. Zo kunt een  gezellige avond bowlen combineren met een avond heerlijk uit eten in Alverna bij Three Bees. 

Bent u daarna nog niet klaar? Dan hebben we ook een gezellige bar waar u (alcoholische) dranken kunt halen en heerlijke borrelhapjes terwijl u geniet van de sportwedstrijd die op dat moment te zien is. 

Ook voor kinderfeestjes kunt u bij Three Bees terecht! U kunt komen disco bowlen en daarna komen ponyrijden op de manege naast de Three Bees.

Wanneer komt u langs bij Three Bees?