Restaurant Alverna

Kom heerlijk lunchen of dineren in ons restaurant in Alverna! 

We hebben een ruime keuze aan vers bereide gerechten bij Three B’s voor een fijn prijsje. U kunt genieten van entrecote tot spareribs en van verse frieten naar gourmetten. Heerlijk om ervan te genieten samen met uw vrienden en familie in Alverna. Ook voor kinderfeestjes is Three B’s dé ideale plek! Bowlen combineren met frietjes, pannenkoeken of poffertjes.. een kind kan de was doen! 

Daarnaast kunt u de avond ook combineren met een van onze bowlingarrangementen. Dit doet u al vanaf €18,50. Een avondje bowlen in Alverna combineren met een borreltje aan onze bar of een diner in onze bistro. De keuze is reuze bij ons restaurant in Alverna! Three B’s heet u van harte welkom!

Ook voor evenementen, feestjes of bruiloften kunt u terecht bij Three B’s in Wijchen. Met meerdere ruime zalen kijken wij graag mee met uw wensen voor de juiste zaal die past bij uw feest of evenement.

Aansluitend of vooraf dineren in ons restaurant in Alverna is altijd mogelijk. Wij gaan graag samen met u om tafel om uw wensen en behoeften te bespreken. Zo maken we er samen een feestje van! 

Wanneer zien we u in ons restaurant in Alverna?