Bowlingbaan Wijchen

Kom gezellig eens langs bij dé bowlingbaan van Wijchen. We hebben diverse bowling arrangementen waardoor altijd wel iets tussen zit voor u!

Bij onze bowlingbaan in Wijchen zijn er 8 banen beschikbaar en u kunt tevens bij ons terecht voor disco bowlen. U kunt komen disco bowlen van 12:00 t/m 17:00 ’s middags en dit kan op woensdag, maar als een andere dag beter uitkomt kan dit ook in overleg. Het is ook mogelijk om pony rijden te combineren met een kinderfeestje door de samenwerking met de manege die naast de bowlingbaan ligt.

Door onze verschillende bowling arrangementen is het mogelijk om het bowling bij onze bowling baan in Wijchen te combineren met een heerlijke lunch, borrel of diner. U bent dan van harte welkom in onze bistro in Wijchen.

De kosten van het huren van een bowlingbaan bedragen €19,50 per uur en gelden ook in het weekend. Wel zo fijn! 

Om de avond gezellig af te sluiten na het bowlen bent u meer dan welkom om een bezoekje te brengen aan onze bar. Kom langs met vrienden en familie om te genieten van een sportwedstrijd en een heerlijk (alcoholisch) drankje. 

Bent u dus opzoek naar een bowlingbaan in Wijchen? Kom langs bij Three B’s gelegen in Wijchen (Alverna) voor een gezellige dag vol vertier!